25 mars 2007

På besøk hos familien Johanssen




Endelig kom vi oss avgården på en offisiell visit. Veronica disket opp med hjemmelaget deilig pizza og vi koste oss med barnebarna. David måtte få tørr bleie og mormor ordnet opp. Han vokser og utvikler seg så det er en fryd. Nydelig mellomnavn har han også fått - David Mikal - er ikke det fint?


Carina er en stolt storesøster som har mye omsorg for lillebroren sin. Hun ville ha mormor og morfar helt for seg selv så vi måtte hver for oss være med henne inn på rommet og se alle lekene og være der når hun lekte. Knipset et fint bilde av henne forrige helg som jeg bare må dele med dere, er hun ikke nydelig?

Simon og storoksen




Familien Davidsen var på besøk i dag. Etter mye tv-titting måtte vi finne på noe og da la vi inn et besøk hos bonden på nabogården. Simon er veldig interessert i traktorer og nå kunne han med øyesyn se selv at det er en enorm maskin. Vi var så heldig at vi fikk komme inn i fjøset og hilse på kyrene. En helt nyfødt kalv bare 2 dager gammel var så nydelig men størst inntrykk gjorde nok storoksen. Simon var ikke redd i det hele tatt så pappa Kjell Arne måtte holde han fast.



13 mars 2007

Har du hilst på David?




Siste skudd på stammen, en kjekk prins med det kongelige navnet David, sønn av Veronica og Fred Ruben. Født 6.mars 2007. Storesøster er Carina. Vi er verdens heldigste mormor og morfar. Det er ikke så lenge siden at vi så langt etter dem som var blitt besteforeldre - nå på under 2 1/2 år er vi blitt mormor og morfar til 4. Jammen er vi heldige.



Har du sett en slik "tøff gutt" med piggsveis, blått klart blikk på verden og et lite smil til dem som trenger det. Han er i ferd med å innta sin plass - vår skjønne, lille David.


Du er varmt velkommen til oss! Da vi besøkte dem på klinikken kom vi rett fra jobb og hadde glemt kamera. Da jeg besøkte dem i går kom jeg også rett fra jobb - uten kamera - derfor har det gått noen dager før David ble presentert her - men så fant jeg ut at jeg kunne "stjele" bilder fra Veronica og Majs blogg slik at jeg også kunne få presentere gullgutten vår. Vi gleder oss til å bli nærmere kjent med deg, David.


11 mars 2007

Hun er så skjønn når hun ......




Er hun ikke skjønn, selv når hun ikke smiler. Hun er til å spise opp altså.......
Hun vet hva hun vil, Anna Aurora. Skal ikke ligge for seg selv men bli bært omkring som en ekte prinsesse! Og det blir hun. Det er ikke ofte hun ligger i vuggen når vi er der, da blir hun bært omkring og hun koser seg og sovner på skulderen vår. Men idet du legger henne forsiktig ned i kurven, spretter øynene opp og hun alarmen går....Hun er så skjønn når hun skriker så vi må nesten le av henne. She's adorable.

08 mars 2007

Simon i badeklubb







Mommo og moffa er med Simon i badeklubben. Hver torsdag kl 18.00 i en time på Solvik kurssenter. Vannet er nesten for varmt til å bade i men det er kjempeartig. Simon er helt vill i vannet så man må passe på han hele tiden. Moffa prøvde på noe lurt - som ikke var så lurt likevel, for Simon slukte masse vann - men det gjorde visst ikke noe for han bare spyttet det ut og lo....
Det var også kjempegøy å klatre opp stigen og løpe til gangveien ned i vannet og late som om han kunne svømme - helt til det ble så dypt at det ikke gikk - men da var jo mommo der og tok imot og så kunne han "svømme" videre mens mommo holdt. Det var også kjekt å hoppe fra kanten.
En kjekk klubb med andre ord. Vi blir helt sikker "stand in" en annen gang også for dette var veldig kjekt både for stor og liten.

06 mars 2007

Våren er her


Søndag var vi på oppdagelsestur i hagen på Ask, Carina, Pia og mormor. Og hva fant vi......

Masse snøklokker. Herlig.

Travel, men koselig helg


Denne helgen skulle Carina være hos mormor. Vi startet turen med en svipp innom Rema1000 i Kjøkkelvik og der fikk prinsessen øye på et dukkehus. "Låne" sa hun og strakk seg etter den store pakken. E' man momo, så e' man det, tenkte jeg og dermed ble det dukkehus. En liten minefamilie på 4 med en liten hund. Den lille hunden ble raskt en favoritt. Carina lekte lenge med dukkehuset og tok vovven og "damen" med seg da hun skulle legge seg. Hun hadde knapt hatt en blund hele dagen så vi forventet at hun ville kubbe tidlig, men den gang ei. Hun holdt ut til midnatt før øynene gled igjen. Lørdag ble kjempekoselig med masse besøk av både fetter Simon og baby Anna Aurora og tror du ikke at oldemor Julie, tante-bestemor Tove og tante Janne kom ut på kvelden også. Jammen fikk vi det kjekt.

Oldemor Jule, Carina og Janne nyss hjemkommet fra California og Per Svein rundt kaffebordet. Det er kjekt med besøk.


Tante-bestemor Tove kom på besøk med gaver og masse kos.