01 november 2007

I'm back again

Hver ukedag nå i 3 uker er jeg til behandling på Haukeland. En maske er laget av ansiktet og kreften i hodet blir bestrålet. Jeg blir spent fast slik at strålen treffer forhåpentligvis der den skal hver gang. Det gjør ikke vondt - kun klaustrofobien blir berørt. Men jeg ligger der og ber og priser Jesus inni meg så det går veldig bra.

Tusen takk for all omtanke og blomster jeg har fått. Fremdeles får jeg blomster - jeg er rørt over alle som husker på meg. Tusen takk!







Endelig har jeg klarnet så pass at jeg nå har klart å logge meg på siden igjen. Tenke seg til at livet kan bli så snudd på hodet i løpet av en dag. Fredag 24. august ble en skjebnedag for meg og min familie. Helt plutselig lå jeg der og ble kjørt til sykehus i hui og hast. Diagnosen var av verste slag. Ondartet kreft i hjernen, uhelbredelig. Timeglasset mitt var plutselig snudd og sandkornene som representerer min livslengde er begynt å renne ut. Agressiv kreft i hjernen er det ingen som har overlevd hittil. Men vi kjenner en som har all makt i himmel og på jord, og vi har satt vår lit til at Han kan, langt ut over det vi våger å tro. Jeg har lagt mitt liv i Herrens hender og vi tror på miraklenes Gud som sier at INGEN TING ER UMULIG FOR MEG, BARE TRO! I mellomtiden får jeg full behandling på Haukelands kreftavdeling. Gud har vært så god imot meg at hittil har jeg ikke hatt noen smerter, unntatt litt hodepine, men ikke så veldig mye. Kanskje du ikke tror meg men hodepinen har ikke vært verre enn at jeg kun har spist 4 paracett og de har jeg tatt nå i oktober. Desverre fikk jeg en indre hevelse i hjernen etter ett inngrep som Haukeland gjorde. Hjernen er massiv og det finnes ikke rom for hevelser så dermed ble endel viktige funksjoner satt ut, jeg ble helt satt ut. Hevelsen er nå på retrett og jeg begynner å få tilbake både det ene og det andre. Sakte men sikkert er jeg tilbake til et mer normalt liv. Bare det at jeg nå klarte å logge meg på bloggen viser at framgangen er formidabel. TUSEN, TUSEN TAKK FOR ALL OMTANKE SOM DERE HAR VIST MEG I DENNE TIDEN. Tenk at jeg har så mange venner som ønsker meg allt godt.