25 juli 2007

Sommeren 2007

En sommer er over - vel, ikke helt ennå. Har ennå denne uken med ferie som vi bruker hjemme. Vi har hatt en strålende fin sommer og hatt det kjempekjekt sammen med familien Davidsen. Vi er så heldige som har slike gode venner som vi trives så godt i lag med. Her er noen glimt fra turen vi hadde til Seljord, Kristiansand og vi endte opp hos Bente og Kjell i Oslo.

Lunch i Odda.
Luringen Simon - hva pønsker han på nå, må tro? Regn ingen hindring. Koselig å høre regnet tromme på teltduken. Vi lå i combi camp på Seljord. Praktisk og greit selv om det regnet. Frokost i campingvognen som Maj og Kjell Arne leide på Seljord.Helt til slutt fikk Simon med seg Kaptein Sabeltann. Han gikk ikke derfra før utstyret var i orden med hatt, sverd og pistol kan du vite.Ekornape. Kristiansand Zoo har så mye å by på. Eksotiske dyr, tivoli, Kardemommeby, Kaptein Sabeltann, en afrikansk landsby, tog og mye mye mer. Vi storkoste oss hele dagen. Annas spisepause i Kardemommeby. Koselige omgivelser, ikke sant? Besteforeldre tar en pust i bakken i Kardemommeby. Deilige boller altså....Alle hadde sakt at det var så dyrt i dyreparken. Men vi syntes ikke det. Vaffel til kr 21 med kaffe er ikke verst, og kaffe og skillingsbollene var ikke dyrere her enn andre steder. Etter at inngangspengene var betalt var alle severdigheter gratis i parken. Vi storkoste oss i alle fall. Simon var i den 7.himmel med begge besteforeldreparene som vartet han opp. Stor stas med alt vi fikk være med om.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja ser dere kosa dere masse på turen. Synd med alt regnet da på den derre møte serien som dekan var på. Men ser dere fikk supert vær i dyreparken. fint der nede..
Kjeke barnebarn dekan har... kos dekan med de...

Wimèn sa...

Takk for det,småen. Ja, vi er heldig som har 4 nydelige barnebarn å kose med. Regnet på Seljord var til å leve med, det kom i byger med sol innimellom. Jeg har sol i hjertet så det må gjerne regne for meg.

Anonym sa...

Hei min kjære søster.

Har bare ventet på at det skulle komme flere oppdateringer her.
Koser meg med alle bildene og teksten.

Klem Marit

Maj-Beate sa...

Ja.. takk for koslig ferietur mamma.. dette må gjentaes.

Anonym sa...

Virker som en riktig koselig sommerferie - akkurat slik en sommerferie bør være.

Men jeg sliter med å forstå at det er så "praktisk og greit" å bo i en combicamp i pøsende regn. For meg fortoner det seg som et mareritt man vil unngå for enhver pris. Det er da kun nygifte som synes slikt er "praktisk og greit" ??

Wimèn sa...

Vi sov på madrass, på hengeren godt opp fra bakken. Hadde våre egne dyner og puter. Det var tørt og vi hadde masse frisk luft. Regnet holdt mygg og annet borte, så det var helt perfekt til tross for at vi har vært gift i snart 32 år :-). Vi hadde presenning over forteltet for det lakk litt, i forteltet hadde vi stort bord og 5 stoler. Over hodet hadde vi en varmelist - klart det var kjekt å sitte inne i varmen og høre regnet tromme på telduken. Det er slike gode sommerminner som fester seg. Herlig!

Veronica Loise sa...

Hei mamsen,, kjekt å lese om ferien dere har hatt og ikke minst å se bilder.. Vi skulle gjerne vært med, men det passet ikke i år. Men det kommer flere somre vettu :0)

Wimèn sa...

Klart det Veronica. Vi har allerede snakket om at vi kanskje kan leie feriehus i Danmark alle sammen og gå på Legoland neste år. Det hadde vært gøy å se Carina og Simon i full vigør. Vi får se - det er jo ikke umulig.

Veronica Loise sa...

Jaaaaaa :) Jeg er såå med på Danmark og samferie neste år, det MÅ vi bare få til!!

Og du? Nå savner jeg nye bilder/innlegg på bloggen din ;)

Klem fra hun med ny farge på hodet