08 mars 2007

Simon i badeklubb







Mommo og moffa er med Simon i badeklubben. Hver torsdag kl 18.00 i en time på Solvik kurssenter. Vannet er nesten for varmt til å bade i men det er kjempeartig. Simon er helt vill i vannet så man må passe på han hele tiden. Moffa prøvde på noe lurt - som ikke var så lurt likevel, for Simon slukte masse vann - men det gjorde visst ikke noe for han bare spyttet det ut og lo....
Det var også kjempegøy å klatre opp stigen og løpe til gangveien ned i vannet og late som om han kunne svømme - helt til det ble så dypt at det ikke gikk - men da var jo mommo der og tok imot og så kunne han "svømme" videre mens mommo holdt. Det var også kjekt å hoppe fra kanten.
En kjekk klubb med andre ord. Vi blir helt sikker "stand in" en annen gang også for dette var veldig kjekt både for stor og liten.

2 kommentarer:

Maj-Beate sa...

Det var tydelig at han hadde kost seg ja, for gutten var så trøtt av all aktiviteten at han nærmest dro oss ned på badet for å legge han.. hehe.. Men det var veldig koslig at dere tok han med for oss.. og ikke minst var det kjekt for Simon gutten.

Veronica Loise sa...

Heisann.. for en aktiv og flink mormor/morfar dere er!! Det varmer et mors hjerte det vettu, når besteforeldre engasjerer seg.. Kos å se bilder. Det såg ut som Simon storkoste seg..
Masse klem fra eldstemann