02 april 2007

GOD PÅSKE!

Vi har nytt herlige dager med masse sol og varme. Man må kunne si at vi har utnyttet dagene maksimalt. Støvtørking og gulvvask har måtte vike for uteliv på terrassen og hagearbeid.
Lørdag hadde vi storbesøk av alle og da grillet vi årets første sommerkoteletter og grillpølser. Janne laget kjempegod salat og Rema1000 laget potetsalaten så det var enkelt og greit og kjempedeilig.
Selvfølgelig var Kjell Arne grillmester med godt øye for når kotelettene var passe "svart".
Simon og Carina koser seg sammen og leker så fint med hverandre. De lekte "moffa kommer og tar oss" og hadde stor glede i å kunne løpe gjennom huset ut på terrassen og løpe fram til forsiden igjen hvor moffa sto på lur og hoppet fram og brølte "BØØØ" så var det å tverrsnu og løpe tilbake inn i huset igjen gjennom huset og ut på forsiden. Veronica og barna overnatten til søndag fordi Fred Ruben stakkers hadde jobbehelg hvor han kjører taxi hele natten og trenger noen timer å sove på morgenen og da er det like kjekt å være hos mormor og morfar slik at han kan få sove i fred. Søndag var det like fint vær og vi

satt på terrassen og nøt solen. Litt våronn hører jo til så vi irriterte kanskje noen naboer ved å brenne litt bråte men det hører jo til våren det og det lukter så godt. Skal si det spirer og gror for tiden. Nå kan vi snart lage rabarbrapai!!!Nam, nam




1 kommentar:

Veronica Loise sa...

Takk for sist mamsen. Det var kos å være på overnatting. Carina hadde det utrolig kjekt, og da blir mamma'n glad også vettu.. Vi storkoser oss på besøk hos dere..
Hyggelig helg!! Gleder meg til å se dere igjen sammen med Johansen/Larsson familien på fredag. *KLEM*