10 mai 2007

Japansk kirsebær i full blomst



Naboens japanske kirsebærtre blomstrer i all sin prakt. Her jeg sitter ved PC'en ser jeg rett ned på dette nydelig skaperverket. Vi får nesten mer glede av treet vi enn naboen. Det er garasjen min som står like ved treet så det er bare noen få meter fra huset vårt. På alle kanter av huset blomstrer hegg, kirsebær, plommetre og jeg vet ikke hva alt heter. Det er så nydelig atte.....

10 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo mulig at naboen har stor glede av å se ned på garasjen din også. Slik skal gode naboer være!

Anonym sa...

Heldigvis er det en viss avstand for garasjen min er ikke så helt presentabel for tiden. Trenger en omgang med skrape og maling på treverket. Men kirksebærtreet forskjønner alt ......

Anonym sa...

Treet er bare helt nydelig...

Maj-Beate sa...

tror det skal noe til for at noen skal ha glede av å se på den garasjen... hehehe.. eller rønna.. ;O)

Anonym sa...

Det var da forferdelig stygt sagt maj. For meg virker garasjen som en nyoppført vakker husbankvilla i Albania...

Anonym sa...

Nå måtte jeg le, Maj, du har helt rett, garasjen er en rønne og lite presentabel men den holder bilen min tørr og frostfri. Akkurat nå er den oppbevaringsplass for veden vi fikk forrige helg. Savner garasjen for bilen, fredag morgen måtte jeg skrape is av ruten og holdt på å komme for seint til bussen fra Kleppestø. Så den har sin misjon, den gamle rønnen.

Veronica Loise sa...

Hei mamsen. De trærne der er sååå nydelige. Jeg MÅ bare få med meg blomstringen i sentrum rundt lille lungårdsvann hvert år, det er så nydelig..!!
Ser at garasjen din er blitt et samtale-emne. *ler*
-klem-

Anonym sa...

Dersom garasjen også har utsikt over sjøen er det bare for mannen i huset å klæsje inn et lite vindu og selge den som en hytte. Landsted hvor man ser sjøen ("sehr schön" som tyskerne sier) og samtidig japanske kirsebærtrær, selges for millioner idag. Arve Juritzen for eksempel forsøker å selge rønna si for 13,9 millioner, sies det.

Wimèn sa...

Dessverre, garasjen har ikke sjøutsikt, huset står i veien. Men tanken var god....

Anonym sa...

er det noen som vet hvordan det treet tåler norsk vinter? og hvor jeg kan få tak i et slikt nydelig tre.